Bella Swan hamarosan betölti a 19-t.Hát miért is ne érezné úgy,hogy ideje egy kis önállóságra vetemedni és nem folyton a mostohaapja nyakában lógni?Ezért felvételizik Florida egyik legelitebb művészeti főiskolájára,az MBAC-re.Nincs pénz albérletre?Akkor megy a koleszba!Persze,ezzel még semmi gond.Na de a szobatársa?
Vajon a kezdeti gyűlölet átalakulhat valami mássá,jobbá,ha mindketten veszélyes titkokat rejtegetnek?Vajon képesek megnyílni egymásnak és beengedni a másikat a maguk világába?Vagy úgy döntenek,mindenkinek jobb lesz,ha továbbra is egyedül cipelik sötét terheiket?

2011. július 9.

Kedves Holdfény!

Sziasztok!

Ebben a bejegyzésben Holdfény kommentjére kívánok válaszokat adni :) Szóval:

Nagyon örülök,hogy tetszik a történet,persze ez minden kedves olvasómnak szól,aki kifejtette a véleményét.

Tudom,hogy jobban örülnétek a gyakoribb frissítésnek,de sajnos nem biztos hogy meg tudom valósítani.Alapból egy hét,mire megírok egy fejezetet,valamint azokat le is kell gépelnem,ami megint csak hosszú idő,hiszen naponta csak alig egy-két órát tudok ezzel foglalkozni.És be kell hogy valljam,rengeteg más történetet írogatok még,mert ami épp a fejemben van,muszáj lejegyzetelnem és csak utána tudok újra koncentrálni bizonyos storykra-máskülönben minden teljesen megkeveredne nálam odabent és istennek sem tudnátok kiigazodni a történetszálakon.Szóval a kéthetente való frissítés maradna,max. ha úgy végzek egy-egy résszel,akkor azokat szívesen hozom majd a tervezettnél előbb.

Természetesen jöhet a link-csere,mindjárt ki is teszlek,és amint végig olvastam a történeted,fogok kommentálni tartalmasan :)

Köszönöm megértésedet/megértéseteket!

pux:Đ

u.i.:Nem untam magam halálra,nyugi XD

1 megjegyzés:

  1. Szia Nikki!

    Nagyon szépen köszönöm, hogy válaszoltál. Hidd el, hogy nem sokan teszik ezt meg. :)
    Most már teljes mértékben megértem, hogy miért van ez a két hetente rendszerességgel való frissítés.
    Azt pedig nem tudtam, hogy sok történetbe bele fogtál. :)
    Én is mindjárt kiteszlek, és várom a véleményedet.
    Még egyszer köszi, hogy válaszoltál. :)

    Puszi:
    Merci

    VálaszTörlés